Survivor 2025, tüm hızıyla devam ederken bu akşam ekranlara gelecek bölümde yedeklerden gelen yarışmacılar izleyicilerle buluşacak.
Ünlüler All Star ve Gönüllüler takımlarının mücadelesinde en son ünlüler takımından Zeynep Alkan elenmişti. Survivor’ın acil durum konseyinde, Survivor All Star 2025’e yedeklerden Yunus Emre Karabacak, Yiğit Poyraz, Çılgın Sedat, Hikmet Tuğsuz ve Mehmet Özyay dahil oldu.
BATUHAN’DAN GERİYE DÖNÜK TEPKİLER
Yiğit Poyraz’ı karşısında gören Batuhan Karacakaya ise eski rekabetin izleriyle, “Bir kere de benim hazırlandığım sezona gelsin bakalım. Geçen sene burada neler yaşattılar bana,” diyerek eski düşmanına meydan okudu.
İZLEYİCİDEN YOĞUN İLGİ
Yedek yarışmacıların Survivor’a katılmasının ardından izleyiciler büyük heyecan yaşadı. Sosyal medya kullanıcıları, “Poyraz ve Hikmet yarışmayı hareketlendirir,” “Toros Kaplanı da katıldıysa artık gerçek bir Survivor izleyebiliriz,” ve “Başlasın kavgalar” gibi yorumlarla bu gelişmeyi değerlendirdi.
YUNUS EMRE KARABACAK
MEHMET ÖZYAY
HİKMET TUĞSUZ
YİĞİT POYRAZ
ÇILGIN SEDAT
Haberler.com