Fenerbahçe'de yeniden başkanlık görevine seçildiği belirtilen Aziz Yıldırım'ın, göreve başlamasının ardından Chobani Stadyumu'ndaki localarla ilgili kapsamlı bir inceleme başlattığı iddia edildi. Yapılan incelemelerde loca kiralama bedelleri arasında dikkat çeken fiyat farklılıklarının tespit edildiği öne sürülürken, Acun Ilıcalı'nın locasının iptal edildiği ve yeni bir uygulamaya geçildiği ileri sürüldü.
CHOBANI STADYUMU'NDAKİ LOCALAR MERCEK ALTINA ALINDI
İddialara göre Aziz Yıldırım ve yeni yönetim, Chobani Stadyumu'nda bulunan locaların kiralama bedellerini detaylı şekilde incelemeye aldı.
Yapılan değerlendirmelerde, bazı locaların kira bedelleri arasında önemli farklılıklar bulunduğu öne sürüldü. Bunun üzerine kulüp yönetiminin fiyat politikasını yeniden düzenlemek için çalışma başlattığı ifade edildi.
FİYAT FARKLARININ ÖDENMESİ TALEP EDİLDİ
Haberde yer alan bilgilere göre yönetim, tespit edilen fiyat farklılıklarının giderilmesi amacıyla bazı locaların ücretlerini yeniden belirledi.
Ayrıca geçmiş dönemde farklı bedeller üzerinden kiralandığı belirtilen localarla ilgili olarak çok sayıda iş insanıyla iletişime geçildiği ve oluşan fiyat farklarının kulübe ödenmesinin talep edildiği iddia edildi.
ACUN ILICALI'NIN LOCASIYLA İLGİLİ KARAR
Gündeme gelen iddiaların en dikkat çeken bölümü ise Acun Ilıcalı'nın kullandığı locayla ilgili oldu.
Gazeteci Sercan Hamzaoğlu'nun aktardığı bilgilere göre kulüp yönetiminin, Ilıcalı'nın locasını iptal ettiği öne sürüldü.
SERCAN HAMZAOĞLU SÜRECİ ANLATTI
SporOn YouTube kanalında açıklamalarda bulunan Sercan Hamzaoğlu, yaşanan süreci şu sözlerle anlattı: "Sayın Acun Ilıcalı bana döndü ve 'Evet, locamı aldılar' dedi. Bunun üzerine Fenerbahçe Kulübü yetkililerini arayarak durumu sordum. Bana, 'Evet, iptal ettik. Onun olduğu loca, sahanın tam ortasındaki loca ve Sayın Aziz Yıldırım orayı Fenerbahçe Başkanlık Locası yaptı' dediler. Bundan sonra o loca, parasını ödemek şartıyla kulübe kim başkan olursa olsun doğrudan Fenerbahçe Başkanı'na tahsis edilecek."
LOCANIN YENİ KULLANIM ŞEKLİ AÇIKLANDI
Aktarılan bilgilere göre, sahanın tam orta noktasında yer alan söz konusu loca bundan sonraki süreçte "Fenerbahçe Başkanlık Locası" olarak kullanılacak.
İddiaya göre kulüpte başkanlık görevini üstlenecek isim, gerekli bedelin ödenmesi şartıyla bu locayı kullanabilecek. Konuyla ilgili kulüpten resmi bir açıklama ise yapılmadı.





