Ali Koç'tan oyunculara özel mesaj. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Gaziantep FK maçı öncesinde Samandıra Can Bartu Tesisleri'ne giderek teknik heyet ve futbolcularla kritik bir toplantı gerçekleştirdi. Başkan Koç’un futbolculara yaptığı konuşma ortaya çıktı.
“BU FORMAYI TAŞIYAN GEREKENİ YAPMALI”
Kayserispor karşısında kaybedilen 2 puanın ardından şampiyonluk yolunda yara alan Fenerbahçe’de, Başkan Ali Koç harekete geçti. Hafta başında yapılan yönetim kurulu toplantısının ardından Jose Mourinho ile görüşen Koç, dün de Samandıra'da futbolcularla bir araya geldi.
Sözcü’nün haberine göre Ali Koç, takıma yaptığı konuşmada şu ifadeleri kullandı:
“Burada olmak, bu formayı taşımak istiyorsanız gereken sorumluluğu alıp kalan 6 maçta Fenerbahçe için gereken mücadeleyi ortaya koymalısınız.”
GAZİANTEP FK MAÇIYLA TELAFİ PEŞİNDE
Süper Lig’in 33. haftasında Fenerbahçe, 26 Nisan Cuma günü saat 19.00’da Gaziantep FK ile deplasmanda karşılaşacak. Sarı-lacivertli ekip, bu zorlu mücadelede puan kaybını telafi ederek şampiyonluk yarışında kalmak istiyor.
(NTVSPOR)