3’üncü Lig ekiplerinden Altay’da teknik direktör Mehmet Can Karagöz, yeni sezon planlamasına ilişkin değerlendirmelerde bulundu. 11 Mayıs’ta gerçekleştirilen olağanüstü genel kurulda başkan adayı çıkmayan siyah-beyazlı kulüpte belirsizlik sürerken, sözleşmesi 30 Haziran’da sona erecek olan Karagöz’ün geleceği de henüz netleşmedi.
“HER İHTİMALE KARŞI PLANIMIZI YAPIYORUZ”
Kulüpte yeni yönetimin belirlenmesinin ardından durumunun netleşeceğini ifade eden Mehmet Can Karagöz, teknik ekibin hazırlık çalışmalarını sürdürdüğünü söyledi. Karagöz, "Teknik ekip olarak her ihtimale karşı planımızı yapıyoruz. Altay'la gönül bağım var. Yoğun ve öğretici bir sezonu geride bıraktık. Şu an hem dinlenme hem değerlendirme dönemindeyiz" dedi.
GENÇ OYUNCULARLA TEMAS SÜRÜYOR
Genç futbolcularla iletişim halinde olduklarını belirten Karagöz, görevine devam etmesi halinde yeni sezonda üst sıraları hedefleyen bir takım oluşturmak istediklerini ifade etti. Siyah-beyazlı ekibin ligde kalmasında önemli rol oynayan teknik adamın, takımın geleceğiyle ilgili çalışmalarını sürdürdüğü öğrenildi.
FARKLI PROJELER DE GÜNDEMİNDE
40 yaşındaki teknik direktör, kariyer planlamasına ilişkin de açıklamalarda bulundu. Karagöz, "Futbolda gelişim odaklı, sürdürülebilir yapılar içerisinde bulunmak istiyorum. Önümüzdeki süreçte kariyerim adına en doğru kararı vermeye çalışacağım" diye konuştu.
GÖZLER YENİ YÖNETİMDE
Altay’da olağanüstü genel kuruldan yönetim çıkmamasının ardından kulüpte gözler yeni yönetim sürecine çevrildi.





