2’nci Lig ekiplerinden Altınordu’da Başkan Seyit Mehmet Özkan’ın, A takımın yarışmacı haklarının devri konusunda görüştüğü yatırımcı adaylarına 1 Haziran tarihine kadar süre verdiği öğrenildi. A takımın kulübün misyonuna uygun bir kişi ya da şirkete devredilmesini planlayan Özkan’ın, ay sonuna kadar anlaşma sağlanmasını hedeflediği ifade edildi.

SADECE A TAKIM DEVREDİLECEK

Kulüp bünyesindeki altyapı takımları, futbol okulları ve tesislerin Başkan Seyit Mehmet Özkan tarafından yönetilmeye devam edeceği belirtildi. Görüşmelerde yalnızca A takımın yarışmacı haklarının devrinin gündemde olduğu dile getirildi. Başkan Özkan’ın daha önceki yıllarda da A takımın devri için girişimlerde bulunduğu ancak yatırımcılarla anlaşma sağlayamadığı öğrenildi.

Karşıyaka’nın stat hasreti bitiyor mu? Projede kritik aşama başladı
Karşıyaka’nın stat hasreti bitiyor mu? Projede kritik aşama başladı
İçeriği Görüntüle

TAKIMDA BELİRSİZLİK SÜRÜYOR

Kadrosunda 13 futbolcu kalan Altınordu’da teknik ekibin sözleşmelerinin de sona ereceği belirtildi. Kulüpte yeni sezon öncesi kadro yapılanmasına ilişkin belirsizlik devam ediyor.

EREN TOKAT 1461 TRABZON FK İLE ANLAŞTI

Öte yandan Altınordu ile sözleşmesi sona eren stoper Eren Tokat’ın, transfer görüşmeleri sonucunda 1461 Trabzon FK ile anlaşmaya vardığı öğrenildi.

Kaynak: DHA