2'nci Lig Beyaz Grup’ta yeni sezon öncesi kadrosunu genç yeteneklerle güçlendiren Bucaspor 1928, altyapısından dört futbolcusunu profesyonel yaparak önemli bir adım attı. Sarı-lacivertli ekip, Ahmet Geçgel, Hasancan Yıldız, Aybars Gök ve Burak Bozkuyu ile Onursal Başkan Nezir Aktaş’ın katılımıyla profesyonel sözleşme imzaladı.

B U C A S P O R 1928 D E N P R O F E S Y O N E L I M Z A A T A G I 876315 260332

GENÇLER PROFESYONEL KADROYA KATILDI

Kulüp yetkilileri, altyapıdan yetişen oyuncuların profesyonel kariyerlerinde başarılar diledi. Önceki haftalarda da Buğra Çiçek, Ali Emir Pervanlar, Berke Örer, Umut Hepdemirgil ve Oğuz Taylan Caner profesyonel sözleşmeye imza atmıştı.

B U C A S P O R 1928 D E N P R O F E S Y O N E L I M Z A A T A G I 876314 260332

ALTYAPIDAN GELEN GÜÇLE SAHADA

Bucaspor 1928, transfer yasağıyla mücadele ettiği bu dönemde, altyapıdan yetişen genç oyuncularıyla sahaya güçlü bir kadro kurmayı hedefliyor. Yeni sözleşmeler, kulübün uzun vadeli planlaması ve genç yetenekleri ön plana çıkarma stratejisiyle uyumlu bir adım olarak değerlendirilmektedir.

B U C A S P O R 1928 D E N P R O F E S Y O N E L I M Z A A T A G I 876313 260332B U C A S P O R 1928 D E N P R O F E S Y O N E L I M Z A A T A G I 876312 260332

Kaynak: DHA