Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Katar Başbakanı ve Dışişleri Bakanı Şeyh Muhammed bin Abdurrahman Al Sani ile Pakistan Savunma Kuvvetleri Komutanı Mareşal Asım Munir'le ayrı ayrı telefon görüşmeleri yaptı. Görüşmelerde İran ile ABD arasında devam eden müzakere süreci değerlendirildi.

CHP'li Kuşoğlu'ndan dikkat çeken çıkış! "Arınma büyük ölçüde gerçekleşti"
CHP'li Kuşoğlu'ndan dikkat çeken çıkış! "Arınma büyük ölçüde gerçekleşti"
İçeriği Görüntüle

AYNI GÜN İKİ AYRI TELEFON GÖRÜŞMESİ

Dışişleri Bakanlığı kaynaklarından edinilen bilgilere göre Hakan Fidan, Katar Başbakanı ve Dışişleri Bakanı Şeyh Muhammed bin Abdurrahman Al Sani ile Pakistan Savunma Kuvvetleri Komutanı Mareşal Asım Munir'le telefon görüşmeleri gerçekleştirdi. Temasların ayrı ayrı yapıldığı bildirildi.

GÜNDEMDE İRAN-ABD MÜZAKERELERİ VARDI

Bakanlık kaynaklarının aktardığı bilgiye göre görüşmelerde İran ile ABD arasında devam eden müzakere süreci ele alındı. Hakan Fidan'ın Katar ve Pakistanlı yetkililerle aynı gün gerçekleştirdiği diplomatik temaslar, İran ile ABD arasındaki görüşmelerin sürdüğü bir dönemde yapıldı.

Kaynak: AA