“Arka Sokaklar” dizisinde canlandırdığı rolle tanınan Filiz Taçbaş, oyunculuğa ara vermesinin ardından yaşamını İzmir'in Foça ilçesindeki çiftliğinde sürdürüyor. Bir süredir tarımsal üretimle ilgilenen Taçbaş, çiftliğinde zeytin ve zeytinyağı üretimi yapıyor.

HASAT GÖRÜNTÜLERİNİ TAKİPÇİLERİYLE PAYLAŞTI

Çiftliğinde zeytin toplamaya başlayan Taçbaş, hasat sürecine ilişkin görüntüleri sosyal medya hesabından yayımladı. Oyuncu, paylaşımında sezonun tüm çiftçiler için verimli geçmesini diledi.

Cristiano Ronaldo’dan 30 Milyon Euro’luk malikane! İçinde yok yok
Cristiano Ronaldo’dan 30 Milyon Euro’luk malikane! İçinde yok yok
İçeriği Görüntüle

ZEYTİNLERİN FABRİKADAKİ İŞLENME SÜRECİNİ DE PAYLAŞTI

Zeytin hasadını sürdüren Taçbaş, topladığı ürünleri işlenmek üzere fabrikaya götürdü. Oyuncu, zeytinlerin fabrikadaki işlenme aşamasını da takipçilerine göstererek üretim sürecinden görüntüler paylaştı.

Filiz-3

FİLİZ TAÇBAŞ 2023'TE CHP'DEN ADAY ADAYI OLMUŞTU

Oyunculuğunun yanı sıra siyasi gündemle de anılan Filiz Taçbaş, 2023 seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi'nden İzmir milletvekili aday adaylığını açıklamıştı. Taçbaş, bugünlerde ise Foça'daki çiftliğinde zeytin ve zeytinyağı üretimiyle ilgileniyor.

Kaynak: Haber Merkezi