Bornova’nın çınarlarına Başkan Eşki’den moral ve sağlık desteği! Bornova’nın çınarlarına Başkan Eşki’den moral ve sağlık desteği!

Bayındır Belediyesi, 14 Şubat Sevgililer Günü'ne özel olarak Yahya Kerim Onart Kültür Merkezi'nde "Yanlış Anlaşılan Türkülerdeki Sevda" isimli bir konser düzenledi. 

I M G 0321

BURÇAK TARLASI VE BABUBA TÜRKÜLERİ DUYGULANDIRDI

Müzisyen Oğuz Özcan’ın düzenlemeleriyle sahnelenen konserde, Ayça Avcı da türkülerin ardındaki hikayeleri anlatarak dinleyicileri geçmişe götürdü. "Burçak Tarlası" ve "Babuba" gibi herkesin yakından bildiği eserler, seyircilere duygusal anlar yaşattı.

BAŞKAN SAKARSU'DAN SANATÇILARA TEŞEKKÜR

Bayındır Belediye Başkanı Davut Sakarsu, konserin sonunda sahneye çıkarak sanatçılara teşekkür etti. Günün anlamına özel olarak sanatçılara hediye takdim eden Başkan Sakarsu, tüm katılımcıların Sevgililer Günü'nü kutladı.

Kaynak: Bülten