Galatasaray, uzun süredir peşinde olduğu Victor Osimhen transferinde sona yaklaştı. İtalyan basınından Corriere dello Sport’un haberine göre, Nijeryalı yıldız, sarı kırmızılı formayı giymeye karar verdiği öne sürüldü. Al-Hilal’den gelen yıllık 40 milyon Euro’luk astronomik teklifi reddeden Osimhen’in Galatasaray’a “evet” dediği ileri sürüldü.
40 Milyon Euro’yu Geri Çevirdi
Victor Osimhen’in, Suudi Arabistan ekibi Al-Hilal’in teklifini kabul etmeyip tercihini Galatasaray’dan yana kullanması, futbol camiasında büyük yankı uyandırdı. Nijerya'da tatilde olan yıldız oyuncunun, düşünmek için zaman istediği ve son kararını Galatasaray'dan yana verdiği ifade edildi.
Galatasaray'dan Dev Teklif
Sarı kırmızılı kulübün, Osimhen’e yıllık net 16 milyon Euro maaş önerdiği öğrenildi. Bu teklif, kulüp tarihinin en yüksek maaşlarından biri olarak kayıtlara geçecek. Galatasaray, kadrosunu dünya çapında bir yıldızla güçlendirmeye hazırlanıyor.
Napoli İndirime Sıcak Bakmıyor
Transferin önündeki en büyük engel ise Osimhen’in mevcut kulübü Napoli. İtalyan temsilcisinin, 75 milyon Euro’luk serbest kalma bedelinde indirime yanaşmadığı kaydedildi. Galatasaray yönetimi ise bu pürüzü çözmek için yoğun mesai harcıyor.