Bayraklı Belediyesi tarafından düzenlenen Karikatür ve Çocuk Şenliği, üç gün boyunca farklı etkinliklerle çocukları sanat, mizah ve eğlenceyle buluşturdu. Bayraklı Sevgi Yolu, Bayraklı Sahil ve 100. Yıl Matematik ve Zeka Oyunları Parkı’nda gerçekleştirilen etkinliklerde çocuklar, karikatüristlerin canlı çizimlerini izledi ve karikatür sergisini ziyaret etti. Çocuklar, sanatçıların çalışmalarını yakından takip ederek karikatür sanatıyla tanışma fırsatı buldu.

BAŞKAN ÖNAL SANATIN ÖNEMİNE DİKKAT ÇEKTİ

Bayraklı Belediye Başkanı İrfan Önal, çocukların sanat ve kültürle iç içe büyümesinin önemine dikkat çekerek, “Çocuklarımızın yüzünü güldüren, hayal dünyalarını geliştiren ve onları sanatla buluşturan etkinlikleri çok değerli buluyoruz. Karikatür ve Çocuk Şenliği ile üç gün boyunca çocuklarımızı mizahın, sanatın ve eğlencenin renkli dünyasında buluşturduk. Canlı karikatür çizimlerinden yüz boyamaya, jonglör gösterilerinden masa oyunlarına ve tuval boyama etkinliklerine kadar birçok aktiviteyle keyifli vakit geçirmelerini sağladık. Bayraklı Belediyesi olarak çocuklarımızın kendilerini özgürce ifade edebildiği, üretebildiği ve mutlu zaman geçirebildiği etkinlikleri artırarak sürdüreceğiz” diye aktardı.

Yaren Leylek ile Adem Amca’nın yıllardır süren dostluğu İzmir’de anlatıldı
Yaren Leylek ile Adem Amca’nın yıllardır süren dostluğu İzmir’de anlatıldı
İçeriği Görüntüle

Bayraklı’da Çocuklar Üç Gün Boyunca Dolu Dolu Eğlendi (1)

ÇOCUKLAR İÇİN FARKLI ETKİNLİKLER DÜZENLENDİ

Şenlik alanlarında çocukların eğlenceli ve verimli zaman geçirmesi amacıyla çeşitli etkinlikler gerçekleştirildi. Karikatür çizimi, yüz boyama, jonglör gösterileri, masa oyunları, şişme oyuncaklar ve tuval boyama etkinlikleri çocuklardan yoğun ilgi gördü. Maskotların da eşlik ettiği program boyunca çocuklar farklı aktivitelerle vakit geçirdi. Üç gün süren Karikatür ve Çocuk Şenliği, çocukları sanat ve mizahla buluştururken ailelere de çocuklarıyla birlikte keyifli zaman geçirme fırsatı sundu.

Kaynak: BÜLTEN