CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, bazı basın yayın organlarında yer alan iddialara sert tepki gösterdi. Gözaltına alınma süreciyle ilgili İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay hakkında bazı sözler sarf ettiğinin iddia edilmesine ilişkin açıklama yapan Aslanoğlu, bu iddiaların gerçeği yansıtmadığını belirtti.

Aslanoğlu, yazılı açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

Bahçeli’den 15 Temmuz mesajı: "Gelecek nesiller tek yürek olmalı" Bahçeli’den 15 Temmuz mesajı: "Gelecek nesiller tek yürek olmalı"

“Bugün bazı basın yayın organlarında, gözaltına alınmam sürecinde İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Dr. Cemil Tugay hakkında birtakım sözler sarf ettiğim iddia edilmiştir. Bu iddialar kesinlikle gerçeği yansıtmamaktadır.

Yaşadığımız durum, tamamen bir siyasi operasyonun parçasıdır. Ancak bilinmelidir ki, biz Cumhuriyet Halk Partililer olarak bu tür operasyonlara karşı dimdik durmayı biliriz. Bugünleri de dayanışmayla ve inançla aşacağız.

Adaletin eninde sonunda yerini bulacağına, hukuk devletinin tekrar tesis edileceğine, bu siyasi mühendislik çabasının boşa çıkacağına dair inancımı koruyor, ülkedeki adaletsizlik, yoksulluk ve zulüm konuşulmasın diye bizi bize düşürmeye çalışanlara inat bu bozuk düzenle omuz omuza mücadele edeceğimizin sözünü veriyorum.”

Kaynak: Haber Merkezi