Efes Selçuk Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, vatandaşların başvurusu üzerine 14 Mayıs Mahallesi’nde uzun süredir çevreyi kirleten ve sağlığı tehdit eden bir çöp evi temizledi. Bölgedeki kötü koku ve görüntüden rahatsız olan mahalle sakinlerinin şikayetleri sonrası harekete geçen temizlik ekipleri, hem çöp yığınlarını tahliye etti hem de detaylı bir ilaçlama çalışması gerçekleştirdi.
VATANDAŞ RAHAT NEFES ALDI
Mahalle halkı, uzun süredir evin içini ve çevresini dolduran çöpler nedeniyle büyük sıkıntı yaşadıklarını ifade etti. Belediye ekiplerinin koordineli çalışması sayesinde çöp ev tamamen boşaltılarak sağlıklı yaşam koşulları yeniden sağlandı.
“SAĞLIK HER ŞEYDEN ÖNEMLİ”
Efes Selçuk Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Özkan Aracı, şu ifadeleri kullandı:
“İlçemizin her köşesinde temizlik çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Vatandaşlarımızdan gelen her talep bizim için kıymetli. Başkanımız Sayın Filiz Ceritoğlu Sengel’in de sıkça vurguladığı gibi; temizlemek bizim, temiz tutmak ise hepimizin sorumluluğudur.”
TOPLUMSAL DUYARLILIK VURGUSU
Belediye yetkilileri, çevre temizliğinin sadece kamu kurumlarının değil tüm vatandaşların ortak sorumluluğu olduğuna dikkat çekerek, benzer durumların tekrar yaşanmaması adına duyarlılık çağrısı yaptı.