Fenerbahçe'de sakatlığı nedeniyle durumu merak edilen Marco Asensio hakkında beklenen açıklama geldi. Sarı-lacivertli kulübün doktoru Ahmet Kulduk, İspanyol futbolcunun dizindeki rahatsızlık nedeniyle ameliyat edileceğini bildirdi. Rizespor karşılaşmasının ardından dizinde şişlik meydana gelen Asensio'nun yapılan MR incelemesinde, diz kapağının arkasında kıkırdak lezyonu tespit edildi. Oyuncunun sağlık durumuyla ilgili değerlendirmelerin ardından ameliyat kararı alındığı açıklandı.

Kulüp Doktoru Ahmet Kulduk, kararın Türkiye'den Prof. Dr. Ömer Taşer ve Asensio'nun İspanya'daki doktoru Dr. Leyes ile yapılan görüşmeler sonucunda verildiğini belirtti.

ASENSIO'NUN DİZİNDE KIKIRDAK LEZYONU TESPİT EDİLDİ

Fenerbahçe'de Marco Asensio'nun sakatlığına ilişkin yürütülen incelemeler sonucunda oyuncunun diz kapağının arkasında kıkırdak lezyonu bulunduğu belirlendi. Rizespor maçı sonrasında dizinde şişlik oluşan futbolcunun MR sonuçları değerlendirildi. Kulüp Doktoru Ahmet Kulduk, yapılan tetkikler ve uzman doktorlarla gerçekleştirilen istişarelerin ardından Asensio'nun ameliyat edilmesine karar verildiğini açıkladı. Ameliyat kararının ardından oyuncunun sahalara ne zaman döneceğine ilişkin ise haberde herhangi bir süre bilgisi paylaşılmadı.

Milli tenisçi İpek Öz şampiyon oldu
Milli tenisçi İpek Öz şampiyon oldu
İçeriği Görüntüle

OĞUZ ÇETİN'DEN İSMAİL KARTAL VE ASENSIO İDDİALARINA YANIT

Marco Asensio'nun sağlık durumunun yanı sıra Fenerbahçe'de futbolcuyla teknik direktör İsmail Kartal arasında sorun yaşandığı yönündeki iddialar da gündeme geldi. Futbol Direktörü Oğuz Çetin, söz konusu iddialara ilişkin açıklama yaparak iki isim arasında kriz bulunduğu yönündeki haberleri yalanladı.

Takım içindeki uyumu bozmaya yönelik dışarıdan müdahaleler olduğunu belirten Çetin, konuya ilişkin "İsmail Hoca ile Marco Asensio arasında büyük bir sorun varmış gibi gösterilmeye çalışılıyor. Kesinlikle bunlar gerçeği yansıtmamaktadır" ifadelerini kullandı.

AZİZ YILDIRIM'IN ALEX VURGUSUNU HATIRLATTI

Fenerbahçe Futbol Direktörü Oğuz Çetin, kulüp başkanı Aziz Yıldırım'ın takım içi iletişime verdiği öneme de değindi. Çetin, geçmişte yaşanan Alex olayının yeniden gündeme gelmemesi için hassasiyet gösterildiğini belirterek "Başkanımızın ‘Ben bir daha Alex olayı yaşamak istemiyorum’ vurgusu, ilk günden beri hepimiz tarafından büyük bir hassasiyetle yürütülmektedir" dedi.

Çetin'in açıklamalarıyla birlikte Asensio ile İsmail Kartal arasında sorun yaşandığı yönündeki iddialar kulüp cephesinden yalanlanırken, İspanyol futbolcunun sakatlığı nedeniyle ameliyat edileceği de resmiyet kazandı.

Kaynak: Haber Merkezi