Televizyon dünyasının iki sevilen ismi, Acun Ilıcalı ve Eser Yenenler, atv ekranlarında yayınlanan "Güven Bana" programında buluştu.

Müge Anlı'nın sunumuyla dikkat çeken yarışma programı, bu kez yalnızca sorular ve rekabetle değil, anlamlı diyaloglar ve örnek bir bağış kararıyla da gündeme geldi.

Programın ikinci bölümünde yarışan Acun Ilıcalı, Müge Anlı ile sohbeti sırasında, "Müge Anlı ile Tatlı Sert" programına duyduğu hayranlığı dile getirdi.

Yıllardır ekranlarda istikrarlı bir şekilde izleyiciyle buluşan programı takdir eden Ilıcalı, “Televizyonda imrenerek izlediğim ve ‘Ah keşke bizde olsa’ dediğim o programından sonra burada olmaktan çok mutluyum” ifadelerini kullandı. Anlı ise bu sözlere, “Yoğunluğunun arasında vakit ayırdığın için teşekkür ederim” diyerek karşılık verdi.

Ayrıca Ilıcalı’nın yardımsever kişiliğine dikkat çeken Anlı, “Zaten yardım edebileceğin her yere yetişmeye çalışıyorsun” dedi.

Yarışmanın başlangıcında temkinli adımlarla ilerleyen Ilıcalı ve Yenenler, final turuna doğru risk alarak büyük ödül için mücadele etti.

Programın en kritik anı, 1 milyon TL’lik ödüle ulaşmalarını sağlayan soruydu: “Türkçede hangi hayvanın adının geçtiği daha fazla atasözü vardır?” Kısa bir değerlendirme yapan ikili, cevabın “eşek” olduğuna karar verdi ve doğru yanıtla büyük ödülün sahibi oldu.

Acun Ilıcalı ve Eser Yenenler, yarışmadan kazandıkları 1 milyon TL’lik ödülü bir okula bağışlayacaklarını açıkladı.

Bu duyarlı karar, izleyicilerden büyük alkış aldı.

Eğlencenin yanı sıra sosyal sorumluluğun da ön planda olduğu program, hem anlamlı içeriği hem de ekran önündeki dostane atmosferiyle uzun süre konuşulacağa benziyor.

Yorumlar
Editör Hakkında