Karanlık Yapı, rehin tuttuğu Altay’a elindeki gizli belgeler ve “Günah Kasası” karşılığında Davut’u teslim etmesi yönünde teklif sundu. Altay ise bu teklifi kabul etmiş gibi görünerek kendi planını gizli tutmayı tercih etti.

Altay, Teşkilat’ın pazarlık yapmayacağını vurgulayarak Karanlık Yapı’nın verdiği 48 saatlik süreye karşılık Davut’u bu süre dolmadan ele geçirme hedefini ortaya koydu.

Uzay ve ekip, takip edilen telefon sinyali üzerinden Altay’ın yerini tespit etti. Karargâh ile iletişim kuran Altay, operasyon öncesi süreci yönlendirmeye devam etti.

Hilal, Buğra ve Özel Tim’in düzenlediği baskın sırasında bölgede çatışma çıktı. Oluşan karmaşadan faydalanan Davut kaçmayı başarırken, Altay da Teşkilat ekibiyle buluşarak rehin tutulduğu yerden kurtarıldı.

Davut’un artık tek başına hareket edemeyeceği belirtilirken, yapı tarafından Rutkay ile birlikte çalışacağı açıklandı. Başarısızlık halinde Davut’un gözden çıkarılabileceği ifade edildi.

Yapı, Türkiye’ye karşı planlanan süreci hızlandırdıklarını belirterek yeni savaş sahasını açıkladı. Bu gelişme dengeleri değiştirdi.

Sultan’ın konağında Julia ile karşılaşan Korkut ve Hamdi büyük bir riskle karşı karşıya kaldı. Julia, Korkut’un kimliğini gizleyerek durumu kontrol altında tuttu.

Julia, Korkut’a Davut’un gerçek kimliği ve finans merkezine dair bilgi vermesi karşılığında esir tutulan oğlunun kurtarılmasını teklif etti.

Teşkilat, Julia’dan gelen istihbaratla sanayi devlerinin gizli bir toplantısını hedef aldı. Bu toplantıda silah üretimi planlandığı bilgisine ulaşıldı.

Altay ve ekip, Rutkay ve Davut’un sanayi devlerini “Günah Kasası”ndaki dosyalarla tehdit ettiği planı operasyonla bozdu. Bölümün sonunda mahalleye dönen Davut, Altay ile karşılaştı. Altay’ın “Maske düştü Davut, buraya kadar!” sözleri sonrası Davut şoka uğradı.

Yorumlar
Editör Hakkında