Lille Le Havre karşısında tarihi bir yenilgi aldı! Lille Le Havre karşısında tarihi bir yenilgi aldı!

Galatasaray, İtalyan ekibi Milan ile yaptığı görüşmelerin ardından İspanyol golcü Alvaro Morata’yı sezon sonuna kadar kiralık olarak kadrosuna kattı. Sarı-kırmızılılar, ara transfer döneminin sessizliğini Morata’nın transferiyle sonlandırmış oldu.

İSPANYOL GOLCÜ İSTANBUL’A GELİYOR

32 yaşındaki Alvaro Morata, transfer için son pürüzlerin giderilmesinin ardından gece saatlerinde İstanbul’a gelmesi bekleniyor. Morata’nın, 2 Şubat tarihinde Galatasaray ile resmi sözleşmeyi imzalaması planlanıyor.

MORATA’NIN MILAN'DAKİ PERFORMANSI

Bu sezon Milan formasıyla 25 maça çıkan Morata, 6 gol atarken 2 asist yaptı. Tecrübeli oyuncu, İtalya’daki performansıyla dikkat çekmiş olsa da Galatasaray’a kiralanarak yeni bir başlangıç yapacak.

Kaynak: İHA