Kuşadası Belediyesi ile Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Kuşadası Şubesi’nin iş birliğinde düzenlenecek panel için kente gelen gazeteci ve yazarlar Barış Terkoğlu ile Barış Pehlivan, Belediye Başkanı Ömer Günel’e nezaket ziyaretinde bulundu. Gerçekleşen görüşmede ülke gündemi ve kentteki gelişmeler üzerine kapsamlı bir fikir alışverişi yapıldı.
Panel öncesi fikir alışverişi
“Yeni Anayasa Tartışmaları Ekseninde Cumhuriyetin Değerlerini ve Geleceğini Savunmak” başlıklı panel öncesinde Kuşadası’na gelen Terkoğlu ve Pehlivan, Belediye Başkanı Günel’i makamında ziyaret etti. Ziyarete Belediye Başkan Yardımcısı Seyfi Seyhan Suvari, ADD Kuşadası Şube Başkanı Ferah Sürekçi, eski başkan Nazan Bozkurt ve Duygu Günel de eşlik etti.
Başkan Günel’den kent yatırımları hakkında bilgi
Başkan Ömer Günel, gazetecilere Kuşadası’nda hayata geçirilen projeler, sosyal belediyecilik çalışmaları ve devam eden yatırımlar hakkında bilgi verdi. Ülke gündemine dair fikir alışverişinin yapıldığı samimi buluşmada Başkan Günel, gazetecileri kentte ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti şu sözlerle dile getirdi: “Barış Terkoğlu ve Barış Pehlivan, kamuoyunun güvenini kazanmış, araştırmacı gazetecilik anlayışını benimsemiş çok değerli isimler. Onları kentimizde misafir etmekten dolayı mutluluk duyuyorum. Bugün ADA Kültür Merkezi’nde ADD ile birlikte düzenleyeceğimiz önemli bir panele katılacaklar. Tüm hemşehrilerimizi bu değerli buluşmaya davet ediyorum.”
Cumhuriyet değerleri Kuşadası’nda masaya yatırılacak
Panelin, güncel anayasa tartışmaları ışığında Cumhuriyet’in temel değerlerinin korunması ve geleceğe taşınması yönünde önemli fikirlerin paylaşılacağı bir zemin oluşturması bekleniyor. Katılımcıların yoğun ilgi göstermesi beklenen etkinlik, ADA Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek.
Bülten