Afra Saraçoğlu, daha önce İspanya’da birlikte görüldüğü belirtilen sevgilisi Poyraz Yosmaoğlu ile bu kez İstanbul Bebek’te bir mekân çıkışı aynı otomobil içinde görüntülendi. İkilinin daha önce ilişkilerini gözlerden uzak sürdürdüğü, bu görüntüyle birlikte ilk kez İstanbul’da birlikte yakalandıkları aktarıldı.
DİZİYE VEDA VE KARAKTER SÜRECİ
Oyuncu, “A.B.İ” dizisinde canlandırdığı Çağla karakterine kısa süre önce veda etti. Dizideki rol sürecinin ardından gündem, oyuncunun özel hayatındaki gelişmelere kaydı.
SOSYAL MEDYADA DOĞAL PAYLAŞIMLAR
Afra Saraçoğlu, sosyal medya hesabında gün ışığına karşı çekilmiş, makyajsız ve filtresiz bir fotoğrafını paylaştı. Paylaşım kısa sürede çok sayıda beğeni ve yorum aldı. Görselin ardından oyuncunun doğal hali sosyal medyada geniş yankı buldu.

MİLANO VE İSPANYA DETAYI
Oyuncunun daha önce İspanya tatilinde sevgilisiyle birlikte görüntülendiği, ayrıca Milano’da yaptığı paylaşımların da gündem olduğu hatırlatıldı. Milano sokaklarında paylaştığı kombinli fotoğrafların yüksek etkileşim aldığı ve sosyal medyada öne çıktığı belirtildi.
BEBEK’TEKİ GÖRÜNTÜNÜN ETKİSİ
Bebek’te bir mekân çıkışı yaşanan görüntü, ikilinin ilişkisinin İstanbul’da ilk kez net şekilde görüntülenmesi olarak değerlendirildi. Fotoğrafların ardından magazin gündeminde geniş yer bulduğu aktarıldı.




