Bozdağ Film imzası taşıyan atv’nin yeni dizisi ‘’Ateş Kuşları’’ farklı hiyakesi ve konusuyla dikkat çekti. Geçtiğimiz haftalarda yayın hayatına veda eden Yalnız Kurt dizisi yerine düşünülen dizi ilk bölümüyle seyircilerine duygusal anlar yaşattı.

ATEŞ KUŞLARI GERÇEK Mİ?

Her Cuma ATV ekranlarında saat 20’00 de yayınlanacak dizinin konusu şöyle: Sokak çocukları üzerine. Görmezden gelinen, şiddete, tacize, ve açlığa mahkum edilen bu çocukların kaderi ya hapishanedir ya da mezar. ateş kuşları 1 bölüm izle Bu çocuklardan 5’i bu kadere karşı koyar, kendilerine ‘’köksüzler’’ diyen en büyüğü 13 en küçüğü 6 yaşında beş çocuğun çöplükte bir bebek bulmalarıyla başlayan hikayelerini konu ediniyor.

ATEŞ KUŞLARI OYUNCULARI

Ateş Kuşları dizisinde başrolde İlayda Arışan, Görkem Sevindik, Hande Soral ve Burak Tozkoparan bulunuyor. Dizi oyuncularında ayrıca Emir Çubukçu ve Erdem Şanlı gibi isimler de bulunuyor. Gülayşe - İlayda Alişan Ali - Görkem Sevindik Mercan - Hande Soral Zıpkın - Erdem Şanlı Barbaros - Burak Tozkoparan Menderes - Serkan Ercan Sabit - Emir Çubukçu Nermin - Hilal Uysun Dizideki çocuk karakterler ise Umut İnan, Fuat Fatih Odabaşı, Umut Ege, Almira Abay ve Berke Obuz tarafından canlandırılıyor.