İzmir’de künefe ve diğer tatlılarda yıllardır lezzeti ve kalitesiyle adını duyuran Künefeci Rafık görkemli bir açılışla ikinci şubesini Karabağlar’da açtı. Kalabalık bir davetli topluluğunun katıldığı açılışa Karabağlar halkı da ilgi gösterdi. Açılışa Karabağlar Belediye Başkan Yardımcısı Ceyhan Kayhan, Karabağlar Belediye Meclis Üyesi Sait Karaaslan, Karabağlar Belediye Meclis Üyesi İnan Karakoyun, İzmir Pastacılar Odası Başkanı İhsan Esen, EGSİYAD Yönetim Kurulu Üyeleri Serdar Soysal, Bahattin Bozkuş, İlhan Yaman, İzmir Mardinliler Federasyonu Başkanı Ahmet Tunç, İMGİAD’dan Erdal Ataklı ve esnaf dostları katıldı.

KALİTEYİ SÜRDÜRECEĞİZ

Künefeci Rafık İşletme Sahibi Nedim Demir, ürünlerinin kalitesini İzmir’in farklı bir ilçesine taşımanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederek, “İşletme olarak istihdam yaratma cesaretimizi koruduk. Bu şubemizde de Gaziemir’de ortaya koyduğumuz kaliteyi sergileyeceğiz. Karabağlar halkına biz buraya adım attığımızdan beri gösterdikleri ilgiye ve bugün burada bizi yalnız bırakmayan tüm dostlara teşekkür ederiz” dedi. İzmir Pastacılar Odası Başkanı İhsan Esen de, meslektaşlarının atılımını takdir ettiğinin altını çizerek, “Nedim beye ve ekibine başarılar dilerim. Bizler de meslek odası olarak onların ve tüm esnafımızın yanında olacağız” diye konuştu.

KARABAĞLAR’A GÜÇ KATACAK

Karabağlar Belediye Başkan Yardımcısı Ceyhan Kayhan da, Karabağlar’a böyle bir işletme açılmasının kendilerini memnun ettiklerini söyleyerek, “Nedim arkadaşımız kalitesi ve hijyeniyle ve de istihdamıyla ilçemize güç katacak” dedi. Karabağlar Belediye Meclis Üyesi Sait Karaaslan ise, Künefeci Rafık’ın salgın sürecinde bile şube açmasını önemsediklerini belirterek, “Nedim kardeşim seni tebrik ediyoruz. Bu süreçte bile istihdama katkı sunuyorsun. Bu şubenin bol kazançla ilerleyeceğine inancım tam” sözlerine yer verdi. Konuşmaların ardından açılış kurdelesi kesildi. Açılışa katılan konuklara Rafık’ın ürünleri ikram edildi. Mazlum Vesek