Berna SEVER/ EGE TELGRAF- Yaz aylarının yaklaşmasıyla beraber tırnak bakımı gündeme geldi. Bu sefer kadınların tercihlerini rengarenk kalıcı ojeler ve uzun protez tırnaklar oluşturuyor. Protez Tırnak ve güzellik uzmanı Esra Alparslan kalıcı oje ve protez tırnak hakkında ilgi çekici açıklamalarda bulundu. Yapılan işlemlerin tırnağa zarar vermediğini öne süren Alparslan, “Bu işlem oksijeni geçiren malzemelerle gerçekleştiriliyor. Devamlı olarak kullanılabiliyor. Daha çok dışardaki vurma ve çarpma gibi etkilere karşı daha güçlü oluyor. Tırnakları uzatmak ve tırnak sağlığı açısından daha yararlı işlemler” açıklamalarında bulundu.

‘BİRKAÇ YERİ DENEYİMLEYEREK ANLARSINIZ’

Bu işin birçok merdiven altı işletmecisinin de varlığını sürdürdüğüne dikkati çekti. Danışanlarının referansları ile portföy oluşturduğuna da değinen Alpaslan, “Tırnağınızın doğru yapılıp yapılmadığını birkaç yeri deneyimleyerek ve yapılan işlemi kaç hafta kullandığınızı gözlemleyerek anlayabilirsiniz. Müşterilerimiz işlemi yapan işletmelerin hangi kalitede ürün kullandığını bilemez. Bu durum işlemi yapan kişinin inisiyatifine kalmış bir durum. İşin devamlılığı ve kalitesi açısından iyi ürün kullanmak durumundayız. Ancak bu şekilde piyasada uzun süre bulunabilmek mümkün” diye konuştu.

‘KENDİ İŞLERİYMİŞ GİBİ…’

Sektörde çok fazla yanıltıcı  işletmelerin de varlığına değinen Alparslan, “Bu işlemi yaptırırken işetmenin sosyal medya üzerinde paylaşımlarını yaptığı salonla gittiğiniz salonun yanı olup olmadığına dikkat etmek önemli. Yurt dışında yapılan ya da başka iletmelerin yaptıkları işlemleri kendi işlemleriymiş gibi paylaşan işletmeler var” ifadelerini kullandı.