Bu durum, dışarıdan bakıldığında kusursuz bir hayatı varmış gibi görünen Shakira için de geçerli elbette. 12 yıl boyunca birlikte olduğu futbol yıldızı Gerard Pique tarafından, Clara Chia Marti ile aldatılan Shakira için ilk şok sarsıcı oldu. Barselona'da birlikte yaşadıkları evin buzdolabında bulduğu çilek reçeli sayesinde aldatıldığını netleştiren Shakira, canı yanarak da olsa gerçeği kabullendi. Ayrılığın ilk döneminde toparlanmakta zorlanan ve bütün enerjisini oğulları Milan ile Sasha'ya yönlendiren Shakira, ileri sürülenlere göre tamamen hayata döndü. Hatta yeni bir aşka yelken açtı.

GİZEMLİ SEVGİLİ MIAMI'DE Mİ?

Bu iddialara göre 46 yaşındaki Shakira, Pique ile birlikte yaşadığı Barselona'yı geride bırakmaya hazırlanıyor. Böylece kendisi için iyi başlayıp kötü biten, acı anılarla dolu bu kenti olabildiğince unutup yeni bir hayata başlayabilecek. Hedefi ise Miami. Çünkü onu orada bekleyen birisi var. İspanyol basınının ileri sürdüğüne göre artık Shakira'nın da bir sevgilisi var ve onu ABD'nin Miami kentinde bekliyor. Bu yüzden bir an önce bavullarını toplamak için gün sayıyor. İleri sürülenlere göre önümüzdeki nisan ayının ortalarında iki oğlu Sasha ve Milan'ın okulları yarı yıl tatiline girer girmez Shakira da soluğu 'gizemli' sevgilisinin yanında alacak.

MAGAZİN BASINI İZ SÜRÜYOR

Shakira ile ilgili bu iddialara yol açan da sık sık Miami'ye gitmesi. İspanya'da yayınlanan Socialite ve OKDiario adlı yayın organları, güzel şarkıcının sık sık Miami'ye gidip orada yaşayan sevgilisiyle buluştuğunu ileri sürüyor. Bu arada hatırlatmak gerekir ki Shakira'nın bir de Miami'de bir evi var. İşte zaman zaman oraya gittiğinde de Miami'de yaşayan o gizemli adamla buluşuyor. Bu iddialara göre birliktelik dört ay önce başladı. Ancak Shakira, bu konuda ser verip sır vermiyor. Yani en azından şimdilik sevgilisini gizli tutmayı tercih ediyor. Ama Magazin basını Shakira'nın her hareketini sıkı sıkıya takip ediyor ve bu gizemli adamın kimliğini ortaya çıkarmak için iz sürüyor. (Hürriyet)