Başrollerini Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir’in paylaştığı Yalı Çapkını dizisi sezonun en beğenilen yapımları arasında başı çekiyor. Hemen her bölümü reyting rekoru kıran dizinin final bölümünü hangi tarihte yayınlanacağı netliğe kavuştu. Dizinin 16 Haziran’da sezon finaline gireceği söyleniyor.

BU HAFTA İKİ BÖLÜM YAYINLANDI!

Yalı Çapkın’ı bu hafta Çarşamba ve Cuma günü yayınlanan bölümleriyle seyirciyi adeta ekran başına kilitledi. Adrenalin dolu sahnelerle kendinden geçen seyirciler, bir sonraki bölümü şimdiden heyecanla beklemeye başladı. Seyran ve Suna’yı düğünden kaçıran Ferit ve Abidin, Ferit’in ağabeyi Fuat ile birlikte küçükken kamp yaptığı ormanlık bir alana gitti. Saffet Ağa ve Kazım Ağa topluca Korhanlar’dan hesap sormaya yalıya geldi. Bu sırada Pelin ve annesi Zerrin de yalıda mahsur kaldı. Kazım Ağa’ya yakınlaşmaya çalışan Zerrin ile Esme’nin arasında soğuk rüzgarlar eserken Esme’nin Kazım Ağa’ya verdiği ince ayar izleyicinin yüreğine adeta soğuk bir su serpti.

KİMSE GÖZYAŞLARINI TUTAMADI: ASUMAN YAŞIYOR MU?

Altın dörtlüye yardım etmek için kamp alanına gelen Fuat ve Asuman’ın dönüşte kaza geçirmeleri ise bölüme damgasını vurdu. Acı haber sonrası herkes hastanede bir araya geldi. Doktorların Fuat ile ilgili haber vermesinin ardından kimse gözyaşlarını tutamadı. Fuat’ın ardından Asuman’ın son durumu ise merak konusu oldu.

ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA NELER OLACAK?

Star TV ekranlarında izleyiciyle buluşan Yalı Çapkını fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlandığında Star TV resmi internet sitesi üzerinden ulaşabilirsiniz.