İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partinin il başkanlığının kurşunlanmasına ilişkin "Allah'tan başka kimseden korkuyorsam Allah beni kahretsin. Korkmuyorum Recep Bey." demişti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Akşener'in sözlerini değerlendirirken "İstanbul İl Teşkilatı'nın bizim yönlendirmemiz sebebiyle kurşunladığı yalanını ifade ediyor. Utan!" diyerek tepki gösterdi.

SECCADE TEPKİSİ

Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun iftar sonrası seccade üzerinde çekilen fotoğrafı tartışma yaratmıştı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kılıçdaroğlu'nun seccadeye basmasına tepki göstererek seçime az kaldığını hatırlatıp "Birileri seccadelerin üzerine ayakkabılarla basabilir. Çünkü bunlar Pensilvanya'dan alıyorlar talimatı, onlara meşrudur. Bunlara en güzel cevabı benim aziz milletim 14 Mayıs'ta verecektir." ifadelerini kullandı.

İYİ PARTİ BİNASINA 2 KURŞUN

Hanımfendi beni çok sinirli görmüş, kalkmış bana papatya çayı tavsiye ediyor. Biz de kendisine papatya çayının yanında rezene çayı tavsiye diyoruz. Utanmadan sıkılmadan İstanbul İl Teşkilatı'nın bizim yönlendirmemiz sebebiyle kurşunladığı yalanını ifade ediyor. Utan! Tayyip Erdoğan'ın hayatında bu tür adilik olmamıştır. Senin geçmişinde bu tür şeyler varsa bilemem. Nitekim İçişleri Bakanlığı bunun faillerini buldu. Erdoğan'dan özür dileyebiliyor musun? Bu bir cibiliyet ve karakter meselesidir. 14 Mayıs çok önemli. Özellikle hanım kardeşlerimden 14 Mayıs'ta bu hanımefendiye bir ders vermenizi istiyorum.

'HDP'YE NEYİN SÖZÜNÜ VERDİN?'

Bay bay Kemal teröristlerle dolaşıyor. PKK'nın parlamentodaki uzantısı HDP'yi gidip ziyaret etti mi Bay bay Kemal? Onlara neyi vaat etti? Neyin sözünü verdi? Açıklayabilir mi? Açıklayamaz. Neymiş Demirtaş'ı serbest bırakacakmış. Hanımefendi ne diyordu? Kumar masası, noter. Ne oldu şimdi? Şimdi el ele verdin, yolculuğa devam. Bir tarafta önce vatan diyen hasbi bir birliktelik var. Burada hesabi birliktelik yok. Diğer tarafta Türkiye'nin güvenliğini pazarlık konusu yapan bir ekip var. Milletimiz 14 Mayıs'ta bu rezalete dur diyecetir. Hiçbir vatandaşımızın bu utanç sahnesini kabullenmesi mümkün değildir. (NTV)