Yaklaşan 2023 genel seçimleri öncesi, İYİ Parti İzmir’de çalışmalarına devam ediyor. İyi Parti Selçuk ilçe Başkanlığı, merkez ve Belevi mahalleri olmak üzere toplamda 350 yeni üyenin kaydını yaparak, rozet takma töreni düzenledi. Üye kayıtlarının yapılmasının ardından İyi Parti İzmir İl Başkanı Sinan Bezircilioğlu, Milletvekili adayı Öztürk Keskin, Milletvekili adayı Gülşah Sakar, İlçe Başkanı Deniz Kayapınar ve il yöneticileri, yeni üyelerin rozetlerini taktı. Rozet takma töreni, İş insanı Levent Görür’ün sahibi olduğu, Şirince köyü Nu-se Garden butik otelde gerçekleşti.

'HEYECAN İÇERİSİNDEYİZ'

Rozet takma töreninde konuşan, Selçuk İlçe Başkanı Deniz Kayapınar ; “Seçime az bir süre kaldı. Heyecan içerisinde çalışmalarımızı yapıyoruz. Arzu ettiğimiz, emek verdiğimiz çalışmaların bu seçimde sonucunu almak istiyoruz. Sizlerin desteği olduğu sürece birlikte kazanacağız. Tek yürek ,tek bilek olarak var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” dedi. Selçuk’ta rozet takma törenine katılan İYİ Parti İzmir İl Başkanı Sinan Bezircilioğlu ise; “Bugün buraya yepyeni bir Türkiye için, adaletin, eşitliğin, hakkın, hukukun tecir edileceği bir ülke için, gençlerimiz için çocuklarımız için, daha güzel bir ülkede hakkettiğimiz şekilde yaşamak için ortaya koymuş olduğumuz hedefi gerçekleştirmek için bir araya geldik. Hepinizin emekleri olacak. Partimizin bir neferi olarak sahalarda olacaksınız. Sizlerin sayesinde partimizi daha da güçlü kılacağız” dedi.

350 kişiye rozet takıldı

İYİ Parti İzmir 1.Bölge Milletvekili Adayı Öztürk Keskin, 350 kişilik rozet takma töreninde, gösterilen ilgiden memnun olduğunu dile getirerek; “14 Mayıs akşamı işimiz bitmiyor. Tam tersi yeni başlıyor. Yerel seçimlere kadar başta Selçuk olmak üzere, bu güzel insanların başına bir yiğit lazım. Biz birlikte olursak güçlüyüz. Yapacağımız çok iş var. İzmir’in sadece anahtarını Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener’e teslim etmeyeceğiz. Hep beraber Tire’de olduğu gibi iyi belediyeciliğimizi de İzmir’e göstereceğiz .Partimize üye olarak gösterdiğiniz ilgiden dolayı hepinize teşekkür ederim” sözlerine yer verdi.