Oyuncu Hande Soral, eşi İsmail Demirci ile birlikte İtalya'nın Sicilya adasındaki Taormina kentine gitti. Soral, burada düzenlenecek olan uluslararası "Nations Award" törenine katılmak üzere davet edildi.
Soral, ATV ekranlarında yayınlanan ve büyük beğeni toplayan Bir Zamanlar Çukurova dizisindeki “Ümit” karakteriyle gösterdiği başarılı performans sayesinde “TV Dizilerinde Üstün Başarı / Outstanding Achievement in TV Series” ödülüne layık görüldü.
Hande Soral, Terry Gilliam ile bir araya geldi
Tören öncesi sürpriz bir buluşma da yaşandı. Soral ve eşi, dünya sinemasının önemli isimlerinden, Time Bandits, Brazil, The Fisher King ve 12 Monkeys gibi filmlerin yönetmeni olan Terry Gilliam ile akşam yemeğinde bir araya geldi. 84 yaşındaki İngiliz usta ile sohbet eden Soral, bu özel anları sosyal medya hesabından da takipçileriyle paylaştı.
(Sözcü)