İzmir’in Urla ilçesinde hakkında 105 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan firari hükümlü, polis ekiplerinin çalışması sonucu yakalandı. Urla İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, aranan kişilere yönelik yürüttükleri çalışmalar kapsamında çeşitli suçlardan hüküm giymiş kişilerin yakalanması için çalışma başlattı.
POLİS EKİPLERİ FİRARİNİN İZİNİ SÜRDÜ
Yapılan çalışmalar sırasında, hakkında 105 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan C.K’nin (38) Urla ilçesinde olduğu tespit edildi. Polis ekipleri, firari hükümlünün yakalanması amacıyla teknik ve fiziki takip gerçekleştirdi.
KAÇMAYA ÇALIŞIRKEN YAKALANDI
Ekiplerin çalışması sonucunda yeri belirlenen C.K., polis ekiplerini fark ederek kaçmaya çalıştı. Yaşanan kovalamacanın ardından firari hükümlü yakalanarak gözaltına alındı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan C.K., daha sonra cezasının infazı için cezaevine teslim edildi.