Güzelbahçe Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı minikler için tam bir şölene dönüştürüyor. Geleneksel hale gelen "Çocuk Şenliği", bu yıl da eğlenceli ve öğretici etkinliklerle dolu bir programla çocuklara unutulmaz bir bayram yaşatacak.
Belediyenin düğün salonu bahçesinde saat 12.00-16.00 arasında gerçekleşecek şenlikte çocuklar; dev şişme oyun parkurları, karikatür çizim atölyesi, Hacivat-Karagöz kukla yapımı, resim ve bileklik atölyeleriyle doyasıya eğlenecek. Tahta oyuncak yapımı, Atatürk baskılı tişört boyama gibi atölyeler de çocukların ilgisini çekecek.
EĞLENCE, SANAT VE İKRAM BİR ARADA
Gün boyunca palyaçolar, kostümlü animatörler ve maskotlar çocuklarla buluşacak. Sosis balon, yüz boyama, pamuk şeker ve patlamış mısır ikramları da etkinliğin neşesine neşe katacak. Ayrıca sihirbaz gösterisi ve halk oyunları gösterisi de programda yer alacak.
BAŞKAN GÜNAY’DAN DAVET VAR
Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa Günay, “Atamızın çocuklara armağan ettiği bu özel günü en neşeli şekilde kutlamak için hazırız. Sabah resmi törenimizi Güzelbahçe Stadyumu’nda gerçekleştireceğiz. Ardından şenlik alanında çocuklarımızla birlikte bayramımızı coşku ve sevgiyle kutlayacağız. Tüm çocuklarımızı bu güzel güne davet ediyorum” diye konuştu.