Karton bardakların arasında kilolarca yasaklı madde ele geçirildi Karton bardakların arasında kilolarca yasaklı madde ele geçirildi

 Bergama'da yaşanan trajik olayda, 2 çocuk babası 45 yaşındaki E.K. ile birlikte yaşadığı, kimliği henüz açıklanmayan yabancı uyruklu kadın, evlerinin bahçesindeki bir ağaca asılı halde ölü bulundu. Talihsiz adamın, yaklaşık 8 ay önce eşini benzer bir şekilde kaybettiği öğrenildi.

Olay, kırsal bir mahallede öğle saatlerinde meydana geldi. E.K.’nin evinin bulunduğu sokaktan geçen mahalle sakinleri, bahçedeki dut ağacında asılı iki kişiyi görünce hemen jandarmaya haber verdi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrollerde, iki kişinin de hayatını kaybettiği tespit edildi.

Jandarma ekipleri, ölen kişilerin ev sahibi E.K. ile onun birlikte yaşadığı kadına ait olduğunu belirledi. Kadının kimlik tespiti için çalışmalar sürerken, olayın intihar mı yoksa başka bir nedenle mi gerçekleştiği araştırılıyor.

Geçmişte de Benzer Bir Olay Yaşanmıştı

Yapılan incelemelerde, E.K.’nin eşi S.K.’nin de geçen yıl eylül ayında aynı evde intihar ettiği bilgisine ulaşıldı. Eşini kaybettikten sonra içine kapanık bir yaşam sürdüğü belirtilen E.K.’nin ölümü, çevre sakinlerini derinden sarstı.

Çiftin cenazeleri otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderilirken, jandarma olayla ilgili incelemelerini sürüdüyor.

Kaynak: DHA