İzmir Büyükşehir Belediyesi, Konak Rotary Kulübü iş birliğiyle düzenlediği Geleneksel Satranç Turnuvası’nda dereceye giren isimleri açıkladı. Turnuva, tarihi Havagazı Fabrikası’nda gerçekleştirilen törenle sona erdi. Katılımın yoğun olduğu organizasyonda, 140 sporcu dört farklı kategoride mücadele etti.

A KATEGORİSİNDE BİRİNCİ ALPER TEZCAN

Turnuvanın A kategorisi en yüksek puanlı sporcuların yer aldığı zorlu bir mücadeleye sahne oldu. Bu kategoride Alper Tezcan birinci, Ali Oytun Seven ikinci, Mert Can Seviğ ise üçüncü oldu.

02.12.2024 5A74C98C 2A87 4034 A1B6 Cd47Ccb0C5Fc

B, C VE D KATEGORİLERİNİN ŞAMPİYONLARI

B kategorisi: Barış Ayzer Örnek

C kategorisi: Zümrüt Egehan

D kategorisi: Zeynep Sümeyye Demirtaş

Vitor Pereira, Mario Lemina için konuştu | Bu mentaliteyle ona ihtiyacım yok Vitor Pereira, Mario Lemina için konuştu | Bu mentaliteyle ona ihtiyacım yok

Dereceye giren sporculara ödüllerini, İzmir Büyükşehir Belediyesi Spor Çalışmaları Şube Müdürü Cem Dilsizoğlu, Spor Çalışmaları Şefi Emre Gönlü, Rotary 2440. Bölge Guvernörü Mert Korur ve Konak Rotary Başkanı Pınar Aksoy takdim etti.

Kaynak: Bülten