küçükçekmece'de korkutan yangın. Yangın, Küçükçekmece ilçesi Kanarya Mahallesi, Çalışkuşu Sokak’ta bulunan 2 katlı bir binada çıktı. Binanın üst katında henüz bilinmeyen bir nedenle başlayan yangın, kısa sürede büyüdü.

İTFAİYE EKİPLERİ SEVK EDİLDİ

Yangının bildirilmesi üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Yangının söndürülmesi için ekipler yoğun çaba harcarken, binada mahsur kalan kişilerin olduğu bilgisi alındı.

MAHSUR KALANLAR VAR

Yangının çıkmasının ardından bina içerisindeki bazı kişilerin dışarı çıkamadığı öğrenildi. İtfaiye ekipleri, hem alevleri söndürmek hem de mahsur kalanları kurtarmak için çalışmalara devam ediyor.

YANGINA MÜDAHALE DEVAM EDİYOR

İzmir Sahil Güvenlik, Yunanistan tarafından geri itilen 55 göçmeni kurtardı İzmir Sahil Güvenlik, Yunanistan tarafından geri itilen 55 göçmeni kurtardı

İtfaiye ekipleri yangını kontrol altına almak için çalışmalarını sürdürüyor. Yangının çıkış nedeni henüz belirlenemezken, olay yerinde güvenlik önlemleri alındı.

(SÖZCÜ)

Kaynak: HABER MERKEZİ