Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde D-400 kara yolunda meydana gelen trafik kazasında motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti, yolcu ise ağır yaralandı. Kaza, gece saat 00.30 sıralarında Gazi Mahallesi D-400 kara yolunda yaşandı.

MOTOSİKLET KAZAYA NEDEN OLDU

Edinilen bilgilere göre, Gazipaşa’dan Alanya yönüne seyir halinde olan Bayram T. yönetimindeki motosiklet, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak kaza yaptı. İhbar üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

YARALILAR HASTANEYE KALDIRILDI

Kazada motosiklet sürücüsü Bayram T. ile yolcu olarak bulunan Nihat A. yaralandı. Her iki yaralı da sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Gazipaşa Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi soruşturmasında 2 şüpheli serbest bırakıldı!
Antalya Büyükşehir Belediyesi soruşturmasında 2 şüpheli serbest bırakıldı!
İçeriği Görüntüle

SÜRÜCÜ HAYATINI KAYBETTİ

Ağır yaralanan sürücü Bayram T., hastanede doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı ve hayatını kaybetti. Durumu ağır olan yolcu Nihat A. ise Gazipaşa Devlet Hastanesi’ndeki ilk müdahalenin ardından Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi.

65 METRELİK SÜRÜKLENME TESPİT EDİLDİ

Yapılan incelemelerde motosikletin kazanın ardından yaklaşık 65 metre sürüklendiği belirlendi. Cumhuriyet savcısının olay yerindeki incelemesinin ardından Bayram T.’nin cenazesi otopsi işlemleri için Antalya Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi. Polis ekipleri kazayla ilgili inceleme başlatırken, olayın oluş şekline ilişkin soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

Kaynak: İHA