Ahbap Derneği adına toplanan bağışların şüphelilerin hesaplarına aktarıldığı iddiasıyla yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan Oğuzhan Uğur'un emniyette verdiği ifade kamuoyuna yansıdı.
İfadesinde aylık gelirine ilişkin bilgi veren Uğur, kazancının reklam anlaşmalarına bağlı olarak değiştiğini belirtti.
AYLIK GELİRİNİ AÇIKLADI
Oğuzhan Uğur, emniyetteki ifadesinde aylık gelirinin 150 bin TL ile 400 bin TL arasında değiştiğini söyledi.
Gelirinin sabit olmadığını ifade eden Uğur, reklam anlaşmalarına göre kazancının farklılık gösterdiğini kaydetti.
MAL VARLIĞINA İLİŞKİN AÇIKLAMA
Oğuzhan Uğur, üzerine kayıtlı herhangi bir mal varlığı bulunmadığını beyan etti.
Çekmeköy'de bulunan ve "Babala" unvanlı firma adına kayıtlı ofisi home ofis olarak kullandığını belirten Uğur, kullandığı aracın ise babası Hasan Atilla Uğur adına kayıtlı olduğunu ifade etti.
10 ŞÜPHELİ ADLİYEYE SEVK EDİLDİ
Soruşturma kapsamında gözaltına alınan Oğuzhan Uğur'un da aralarında bulunduğu 10 şüpheli, emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından sabah saatlerinde adliyeye sevk edildi.




