Ankara’nın Etimesgut ilçesinde bulunan bir inşaat şantiyesinde işçi konteynerinde çıkan yangın paniğe neden oldu. İhbar üzerine bölgeye sevk edilen itfaiye ekipleri, yangını kısa sürede kontrol altına alarak söndürdü. Olayda herhangi bir can kaybı veya yaralanmanın yaşanmadığı öğrenildi.

YANGIN İŞÇİ KONTEYNERİNDE ÇIKTI

Yangın, Etimesgut ilçesine bağlı Balıkuyumcu Mahallesi’nde bulunan bir inşaat şantiyesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, işçilerin kullandığı konteynerlerden birinde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.

Eğitim uçuşu faciayla bitti! Moskova’da savaş uçağı düştü
Eğitim uçuşu faciayla bitti! Moskova’da savaş uçağı düştü
İçeriği Görüntüle

CAN KAYBI VEYA YARALANMA YAŞANMADI

Yangının ihbar edilmesi üzerine olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi. Ekiplerin çalışması sonucu yangın kontrol altına alınarak söndürüldü. Yangında herhangi bir can kaybı ya da yaralanmanın yaşanmadığı bildirildi. Yangının çıkış nedeninin belirlenmesi için ilgili ekipler tarafından inceleme başlatıldı.

Kaynak: İHA