Tolga Karel, oyunculuk kariyerini geride bıraktıktan sonra yerleştiği ABD’de kurduğu yeni hayatıyla zaman zaman gündeme geliyor. Yaprak Dökümü dizisinde canlandırdığı Oğuz karakteriyle geniş bir hayran kitlesine ulaşan Karel, oyunculuğun ardından Amerika’da lojistik sektörüne adım attı ve bir dönem TIR şoförlüğü de yaptı.
Özel hayatını da zaman zaman sosyal medya paylaşımlarıyla takipçileriyle paylaşan ünlü isim, bu kez eşi Sarah Scott ve çocuklarıyla birlikte çekilen aile fotoğrafını yayınladı.
TOLGA KAREL’DEN EŞİ VE ÇOCUKLARIYLA AİLE POZU
Tolga Karel, sosyal medya hesabından eşi Sarah Scott ve çocuklarıyla birlikte çekilen bir fotoğrafını paylaştı. Ailesiyle verdiği pozu takipçilerine gösteren Karel, paylaşımına dikkat çeken bir not da ekledi.
Ünlü oyuncunun aile fotoğrafının yanında kullandığı ifadelerde yatırım kavramını farklı bir anlamda ele aldığı görüldü.

“YATIRIM YAPACAKSANIZ SEVGİYE YAPIN”
Karel, paylaşımında maddi yatırımlara gönderme yaparak asıl yatırımın sevgi ve aileye yapılması gerektiğini ifade etti.
Ünlü isim: “Yatırım yapacaksanız sevgiye yapın. Eşinizi doğru seçin. Tek yatırım tavsiyem" dedi.
Karel’in paylaşımında yatırım dünyasının dilini kullanarak takipçilerine mesaj vermesi dikkat çekti. Ünlü oyuncu, bu ifadeleriyle sevgi ve aileyi maddi yatırımların önünde tuttuğunu vurguladı.
OYUNCULUK KARİYERİNİ BIRAKIP ABD’YE YERLEŞTİ
Tolga Karel, Yaprak Dökümü dizisinde canlandırdığı Oğuz karakteriyle tanınmış ve oyunculuk kariyerinde önemli bir çıkış yakalamıştı. Daha sonra oyunculuğu geride bırakarak ABD’ye yerleşen Karel, burada farklı bir yaşam kurdu.
Amerika’da lojistik sektörüne giren Karel, TIR şoförlüğü de yaptı. Yeni mesleği ve ABD’deki yaşamıyla zaman zaman gündeme gelen ünlü isim, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla da hayatından kesitler sunuyor.
Son paylaşımında ise eşi ve çocuklarıyla verdiği aile pozunu takipçileriyle paylaşan Karel, fotoğrafına yazdığı mesajla dikkat çekti.




