Göztepe Kadın Gücü'nden sessiz çığlık: "Ayşe Tokyaz için adalet istiyoruz" Göztepe Kadın Gücü'nden sessiz çığlık: "Ayşe Tokyaz için adalet istiyoruz"

MEMDUH GÜNEY/EGE TELGRAF- İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdülkadir Uraloğlu ile gerçekleştirdiği görüşmenin detaylarını aktardı. Haziran ayı meclis toplantısı öncesi basın mensuplarının sorularını cevaplayan Tugay, görüşmenin gündeminde İzmir’in altyapı ve ulaşım sorunlarının olduğunu ve İZBAN hakkında değerlendirmeler yapıldığını söyledi.

“OLUMLU BİR YOLA GİRİLDİ”

İZBAN ile ilgili süreçle alakalı olarak Tugay, “2 taraftan heyetlerin bir araya geleceği bir süreç olacak. Bu süreçle birlikte daha objektif değerlendirme sağlanacak ardından İZBAN’ın hizmet kalitesinin iyileştirilmesi finansal durumuyla ilgili herkes üstüne düşeni yapacak. Olumlu bir yola girildi henüz işin başındayız” dedi.

Kaynak: Haber Merkezi