Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ, şebeke tesis, bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle 10 Mayıs 2025 Cumartesi günü Uşak’ın Ulubey ve Eşme ilçelerinde planlı elektrik kesintisi uygulanacağını duyurdu. Kesintiler, çalışmaların erken tamamlanması durumunda ilan edilen saatten önce sona erebilecek.

İnsansız kara aracı BARKAN için seri üretim kararı alındı İnsansız kara aracı BARKAN için seri üretim kararı alındı

ULUBEY KÜÇÜKKAYALI KÖYÜ’NDE SABAH VE ÖĞLEDEN SONRA KESİNTİ

Uşak’ın Ulubey ilçesine bağlı Küçükkayalı Köyü’nde 10 Mayıs 2025 tarihinde iki ayrı zaman diliminde elektrik kesintisi yaşanacak. İlk kesinti sabah saat 09.00’da başlayıp 12.00’ye kadar sürecek. Aynı gün içinde ikinci bir kesinti ise 13.00-17.00 saatleri arasında uygulanacak. Kesintiler, Küçükkayalı Köyü Sokakları’nı kapsayacak şekilde planlandı.

EŞME’DE TOKİ VE ELVANLAR MAHALLELERİNDE ELEKTRİK KESİNTİSİ

Uşak’ın Eşme ilçesinde de aynı gün, yani 10 Mayıs Cumartesi günü saat 10.00 ile 14.00 arasında geniş kapsamlı bir elektrik kesintisi uygulanacak. Elvanlar Mahallesi’nde Harman Yeri Mevkii ile Yaylak civarındaki küme evler ve İstasyon Mahallesi’nde yer alan TOKİ Evleri (2. Cadde, 3. Sokak, TOKİ Caddesi ve 1. Sokak) bu kesintiden etkilenecek bölgeler arasında yer alıyor. Çalışmaların Güllübağ Kayalı DM Eşme çıkış hattında sürdürüleceği bildirildi.

Kaynak: Haber Merkezi