Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ, şebeke tesis bakım onarım çalışmaları nedeniyle 6 Şubat 2025 tarihinde bazı bölgelerde elektrik kesintisi yaşanacağını duyurdu. Aşağıda belirtilen saatler ve bölgelerde elektrik kesintisi meydana gelecektir:
UŞAK MERKEZ
Karakuyu bölgesinde 06.02.2025 tarihinde 09.00-16.00 saatleri arasında;
1010. Sokak, Bölmeköy Meydan, Kızılay Caddesi, Mehmet Akif Ersoy Bulvarı, Cumhuriyet Meydanı, İstiklal Caddesi ve Atatürk Bulvarı’nda yapılacak çalışmalar erken tamamlandığı takdirde, belirtilen saatten önce elektrik verilebilecektir.
UŞAK BANAZ
Gürlek Köyü ve Kayaardı bölgesinde 06.02.2025 tarihinde saat 09.00 – 12.00 saatleri arasında;
Gürlek Köy Sokağı ve Kayaardı Köy Sokağı’nda yapılacak çalışmalar erken tamamlandığında, elektrik kesintisi saatinden önce kesinti sonlanabilir.
UŞAK BANAZ
Gürlek Köyü ve Kayaardı bölgesinde 06.02.2025 tarihinde saat 13.00-17.00 saatleri arasında Gürlek - Köyü ve Kayaardı bölgesinde;
Gürlek Köy Sokağı ve Kayaardı Köy Sokağı’nda kesintiler çalışmalar tamamlandığında erken sona erdirilebilir.
Vatandaşlar, kesintilere karşı tedbirli olmaları ve belirtilen saatlerde elektrik kullanımıyla ilgili planlama yapmaları gerektiği konusunda uyarıldı. Kesinti sürelerinin, işlerin erken tamamlanması halinde, öngörülen saatlerden önce sona erebileceği de bildirildi.