Şovmen Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil, geçtiğimiz günlerde İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun tutuklanmasının ardından sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla dikkatleri üzerine çekti. Erbil, İmamoğlu’na destek veren mesajlar paylaşırken, CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır’ın içeriklerine de yer verdi.
Ancak bu destek paylaşımları, Erbil’in Instagram takipçi sayısında önemli bir düşüşe neden oldu. Takipçilerinin tepkileri üzerine, Erbil sosyal medya hesabında yaptığı açıklamada, "Takipten çıkanlar, yormadığınız kendiniz çıktığınız için teşekkürler. Ben de güzel bir temizlik yapacağım" şeklinde bir mesaj paylaştı.
Sosyal medya dünyasında sıkça karşılaşılan bu tür etkileşimler, takipçi sayılarındaki değişimlerle birlikte ünlülerin tavırlarını ve tutumlarını gösteren bir başka sosyal barometre olarak dikkat çekiyor.
(sözcü)