Özel gereksinimli bireylerin eğitim, sosyal ve ekonomik hayata daha güçlü katılabilmesi için kurulan İzmir Yaşam Boyu Destek Akademisi, gerçekleştireceği lansman ile çalışmalarını ve hedeflerini İzmirlilere tanıtacak.
Uzman Psikolog ve Aile Danışmanı Tolga Nasuh Aran’ın eğitim direktörlüğünü üstlendiği akademide, özel bireylerin nitelikli eğitim almış kişilerle buluşması sağlanacak. 560 saatlik eğitim programını başarıyla tamamlayan adaylar “Yaşam Boyu Destek Asistanı” sertifikasına sahip olacak ve yeni bir kariyer fırsatı yakalayacak.
EĞİTİMİN İÇERİĞİNDE NELER VAR?
Akademi bünyesinde verilecek eğitimler şu başlıklardan oluşacak:
Özel gereksinimli bireylerin tanımlanması ve ihtiyaçları
Öfke ve kriz yönetimi
Güçlü yönlerin keşfedilmesi
Ebeveyn tutumları ve vaka analizleri
LANSMAN NE ZAMAN, NEREDE?
İzmir’in siyaset, iş ve basın dünyasını bir araya getirecek olan lansman, 14 Mart 2025 Cuma günü saat 10:30’da Best Western Konak Hotel’de gerçekleştirilecek.
Bu etkinlik, özel bireyler için nitelikli eğitim sunmak ve toplumda farkındalık yaratmak adına önemli bir adım olacak.