Karşıyaka Spor Kulübü’nde Yiğit Tusder başkanlığındaki yeni yönetim, görev dağılımını yapmasının ardından çalışmalarına başladı. Yönetimin ilk gündem maddesinin futbol ve basketbol takımlarındaki teknik yapılanma olduğu belirtildi.
TEKNİK HEYETLERLE YENİDEN GÖRÜŞME
Karşıyaka yönetiminin, bu hafta içinde 3’üncü Lig futbol takımının teknik direktörü Burhanettin Basatemür ve Süper Lig basketbol takımının antrenörü Ahmet Kandemir ile masaya oturacağı öğrenildi.
BASATEMÜR İÇİN ÖNCELİK KARŞIYAKA
Sözleşmesi sona eren Burhanettin Basatemür’ün, kendisine gelen 2’nci ve 3’üncü Lig kulüplerinden tekliflere rağmen önceliği Karşıyaka’ya verdiği aktarıldı. Basatemür’ün yönetimi beklediği, ayrıca kadrodaki sözleşmesi biten oyunculara da beklemeleri yönünde bilgi verdiği belirtildi.

KANDEMİR’İN ŞARTLARI DEĞERLENDİRMESİ
Basketbol takımı antrenörü Ahmet Kandemir’in ise takımın bütçe ve sponsorluk şartlarını değerlendirdiği ifade edildi. Kandemir’in, kulübün yeni sezon planlamasına göre karar vereceği aktarıldı.
GÖREV DAĞILIMI NETLEŞİYOR
Karşıyaka’da futbol şubesinin Fatih Bilgilier tarafından yönetilmesinin planlandığı, basketbol şubesinin ise doğrudan başkan Yiğit Tusder’e bağlı olacağı bildirildi.




