Kadınlar Voleybol 1'inci Lig ekiplerinden Karşıyaka, 2026-27 sezonu öncesi dış transfer çalışmalarını sürdürüyor. İzmir temsilcisi, Sakarya Voleybol'da forma giyen 27 yaşındaki orta oyuncu Dilara Aydın ile anlaşma sağladı. Böylece yeşil-kırmızılı ekip yeni sezon kadrosuna bir oyuncu daha ekledi

AYDIN İLE 2026-27 SEZONU İÇİN ANLAŞMA

Karşıyaka Kulübü, transferi yaptığı açıklamayla duyurdu. Yeşil-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, "Geçtiğimiz sezon Sakarya Voleybol forması giyen başarılı orta oyuncu Dilara Aydın ile 2026-27 sezonu için anlaşmaya vardık. Karşıyaka'mıza hoş geldin diyor, yeşil-kırmızı formamız altında başarılı bir sezon diliyoruz" ifadelerine yer verildi.

K A R S I Y A K A F I L E D E D I L A R A Y I A L D I 1451391 431712

İzmir derbisinde kazanan Altay! Bucaspor 1928 1-2 Altay
İzmir derbisinde kazanan Altay! Bucaspor 1928 1-2 Altay
İçeriği Görüntüle

KOMBİNELER 1000 TL'DEN SATIŞTA

Öte yandan Karşıyaka'da yeni sezon kombine biletleri de satışa sunuldu. Yeşil-kırmızılı kulübün kombine biletlerinin 1000 TL'den satışa çıktığı belirtildi. İzmir temsilcisi, yeni sezonda Kadınlar Voleybol 1'inci Lig'de mücadele edecek.

Kaynak: DHA