Haberler.com'un haberine göre, şarkıcı Atilla Taş, sosyal medya hesabından paylaştığı videoda, Ahbap Derneği'ne yönelik soruşturma kapsamında gözaltına alınan Haluk Levent hakkında açıklamalarda bulundu. Deprem döneminde yürütülen yardım çalışmaları ve bağışlar üzerinden değerlendirmelerde bulunan Taş'ın sözleri gündeme oturdu.

Haluk Levent soruşturmasında kaçış planı iddiası!
Haluk Levent soruşturmasında kaçış planı iddiası!
İçeriği Görüntüle

AHBAP SORUŞTURMASIYLA İLGİLİ KONUŞTU

Sosyal medya hesabından bir video yayımlayan Atilla Taş, Ahbap Derneği'ne yönelik soruşturma kapsamında gözaltına alınan Haluk Levent hakkında sert açıklamalar yaptı. Taş, deprem döneminde oluşan kamuoyu algısına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

DEPREM DÖNEMİNDEKİ ÇALIŞMALARA DEĞİNDİ

Atilla Taş, deprem sürecinde "Devlet bir şey yapmıyor, Haluk Levent yapıyor" şeklinde oluşan algının doğru olmadığını savundu. Deprem bölgesindeki konutların devlet tarafından inşa edildiğini ifade eden Taş, bağışların yönetimine ilişkin de iddialarda bulundu.

"BEN DE MUHALİFİM KARDEŞİM"

Taş açıklamasında şu ifadeleri kullandı: "Deprem zamanı, devlet bir şey yapmıyor Haluk Levent yapıyor diyenler, ben de muhalifim kardeşim de, devlet ne yapmadı? Git bak bakalım oradaki evlere Haluk Levent mi yaptı?"

"GÖNDERDİĞİNİZ PARALARI ÖZEL UÇAKTA YEDİ"

Açıklamalarının devamında Taş: "Devlet elinden geleni yaptı. Ben de muhalifim. Bu hükümeti en çok eleştiren benim, iki yıl hapis yattım bunun için. Gönderdiniz adama paraları, o da özel uçaklarda yedi!" dedi.

Kaynak: Haber Merkezi