Aydın'ın Efeler ilçesinde bir binanın çatı katında çıkan yangın, kısa sürede büyüyerek çevredeki yapılara da sıçradı. İtfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesi sayesinde alevler kontrol altına alınırken, yangının çıktığı evde ciddi hasar meydana geldi.

İşçileri taşıyan araç devrildi! 15 kişi hayatını kaybetti
İşçileri taşıyan araç devrildi! 15 kişi hayatını kaybetti
İçeriği Görüntüle

Olay, Osman Yozgatlı Mahallesi 1223 Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, bir binanın çatı katında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın başladı. Çatı kısmında bulunan plastik malzemelerin tutuşmasıyla alevler kısa sürede büyüyerek bitişikteki iki binaya da sıçradı.

İhbar üzerine bölgeye Aydın Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekiplerinin yanı sıra orman, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine ulaşan ekipler, hem çatı katındaki yangına hem de çevredeki binalara sıçrayan alevlere müdahale etti.

Yoğun çalışmalar sonucunda yangın büyümeden kontrol altına alınarak tamamen söndürüldü. Olayda can kaybı ya da yaralanma yaşanmazken, yangının başladığı çatı katındaki evin kullanılamaz hale geldiği belirlendi.

Bölgede ekiplerin soğutma çalışmalarının sürdüğü bildirildi.

Kaynak: iHA