Şarkıcı Demet Akalın, Kıbrıs'ta sahne aldığı konser öncesinde çalışma temposu ve kariyerine ilişkin açıklamalarda bulundu. Yoğun konser programı nedeniyle yorgun olduğunu belirten Akalın, mevcut işlerinin dışında yeni teklifleri kabul etmediğini söyledi.

"TÜKENMİŞLİK SENDROMUNA YAKALANDIM"

Son dönemde yoğun konser ve televizyon programı temposuyla çalıştığını ifade eden Demet Akalın, yaşadığı yorgunluğu esprili bir dille "tükenmişlik sendromu" olarak değerlendirdi. Akalın, yeni iş teklifleriyle ilgili şu açıklamayı yaptı: "Şu an alınmış işlerin dışında hiçbir iş kabul etmiyorum. Yorgunluğun başka bir seviyesindeyim. Bu şımarıklık da değil gerçekten çok yoruldum. İnsan üstü konser aldım."

PROGRAMIN BİTMESİNE 6 BÖLÜM KALDI

Sunuculuğunu üstlendiği televizyon programına da değinen Demet Akalın, programın tamamlanmasına 6 bölüm kaldığını belirtti. Ünlü şarkıcı, mevcut çalışma temposunun kendisi için oldukça yoğun geçtiğini ve bu nedenle yeni projelere şimdilik sıcak bakmadığını ifade etti.

Kültür Yolu Festivali'nde Sefo sahne aldı! Gençler konser alanını doldurdu
Kültür Yolu Festivali'nde Sefo sahne aldı! Gençler konser alanını doldurdu
İçeriği Görüntüle

Kaynak: HABER MERKEZİ