Türk sinemasının sevilen komedi yapımlarından "Dondurmam Gaymak", 20 yıllık aranın ardından devam filmiyle beyaz perdeye dönüyor. "Dondurmam Gaymak: Gapital" adıyla hazırlanan yapım, 16 Ekim'de sinemalarda gösterime girecek. CJ ENM dağıtımıyla izleyici karşısına çıkacak film, ilk yapımda Ege'de anlatılan hikayeyi bugünün koşullarına taşıyan yeni bir macerayı konu alacak. Unik Film Yapım imzasını taşıyan filmin yönetmen koltuğunda Eyüp Boz oturuyor. Filmin senaryosu ise Eyüp Boz ile Melik Saraçoğlu tarafından kaleme alındı.
FİLMİN BAŞROLLERİNİ TANINMIŞ İSİMLER PAYLAŞIYOR
"Dondurmam Gaymak: Gapital" filminin başrollerinde Cengiz Bozkurt, Okan Çabalar, Atakan Çelik ve Mehtap Bayri yer alıyor. Filmin oyuncu kadrosunda ayrıca Zehra Yılmaz, Abdullah Burak Kaya, Gülnihal Demir ve Yasin Çam bulunuyor.
HİKAYE KAMİL'İN ULA'YA DÖNÜŞÜYLE BAŞLIYOR
Filmin konusu ise Kamil'in yıllar sonra çocukluğunun geçtiği Ula'ya dönmesiyle şekilleniyor. "Amerika'da finans alanında kariyer yapan Kamil, merhum Ali Usta'nın vefat haberinin ardından çocukluğunun geçtiği Ula'ya döner. Kasabaya döndüğünde Ali Usta'dan miras kalan "Nasip Dondurmaları"nın borç içinde olduğunu ve eski itibarını yitirdiğini gören Kamil, çocukluk arkadaşlarıyla birlikte hem Ali Usta'nın mirasını hem de kasabanın ruhunu büyük markalara karşı korumak için mücadeleye başlar." Film, Kamil'in çocukluk yıllarının geçtiği Ula'ya dönüşünün ardından karşılaştığı tablo ve çocukluk arkadaşlarıyla birlikte verdiği mücadeleyi beyaz perdeye taşıyacak.
YENİ FİLM 16 EKİM'DE VİZYONA GİRECEK
"Dondurmam Gaymak: Gapital", 16 Ekim'de sinemalarda izleyiciyle buluşacak. 20 yıl önce çekilen ilk filmin Ege'de geçen hikayesini bugünün koşullarına taşıyacak yapımda, Ali Usta'dan kalan "Nasip Dondurmaları"nın yaşadığı ekonomik sorunlar ve eski itibarını yeniden kazanma süreci üzerinden yeni bir macera anlatılacak.





