Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Polis Akademisi Mezuniyet Töreni'nde yaptığı konuşmada mezun olan öğrencileri tebrik ederek görev hayatlarında adalet ve vicdan ilkelerine bağlı kalmaları gerektiğini söyledi. Polis Akademisi'ndeki mezuniyet töreninde konuşan Erdoğan, akademiden mezun olan öğrencilerin sevincine ortak olduklarını belirtti. Erdoğan, "Polis Akademisi'ndeki 13 bin öğrencinin mezuniyet coşkusuna şahit oluyoruz. Akademiyi derece ile bitiren evlatlarımızı kutluyorum" ifadelerini kullandı.
"PUSULANIZ VİCDAN, HEDEFİNİZ ADALET OLSUN"
Mezun olan polis adaylarına seslenen Cumhurbaşkanı Erdoğan, görevleri boyunca milletle devlet arasında köprü olacaklarını söyledi. Erdoğan konuşmasında, "Sizler şehit ve gazilerimizin kutlu emanetini taşıyorsunuz. Meslek hayatınız boyuncu devletin şefkat elini millet ile buluşturacaksınız. Sizler ne olursa olsun şunu asla unutmayacaksınız. Pusulanız vicdan, hedefiniz adalet olursa sizi hiçbir şey yolunuzdan döndüremez" dedi.
GÜVENLİK GÜÇLERİNE DESTEK MESAJI
Cumhurbaşkanı Erdoğan, devletin güvenlik birimlerine desteğinin devam edeceğini belirtti. Erdoğan, "Bizler de devlet olarak güvenlik birimlerimize en güçlü desteği sunmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.
(NTV)




