Fenerbahçe’de Ederson sonrası kaleyi kimin devralacağı merak konusu olurken sarı-lacivertlilerin yerli kaleci planı ortaya çıktı. Yönetimin Altay Bayındır, Berke Özer ve Muhammed Şengezer ile görüşmeyi planladığı, transfer şartlarının oluşması halinde üç isimden biri için resmi girişimde bulunabileceği belirtildi. Fenerbahçe’de Ederson’un ayrılığı sonrası kaleci transferi gündemin ilk sıralarına yerleşti. Sarı-lacivertli yönetimin, kaleyi yerli bir isme emanet etmek için üç farklı oyuncuyu değerlendirmeye aldığı belirtildi.
ALTAY BAYINDIR YENİDEN GÜNDEMDE
Fenerbahçe’nin kaleci listesinde yer alan isimlerden biri Altay Bayındır oldu. Sarı-lacivertli formayı daha önce giyen Altay Bayındır için transfer şartlarının araştırılması planlanıyor.
BERKE ÖZER SEÇENEKLER ARASINDA
Fenerbahçe’nin değerlendirmeye aldığı bir diğer kaleci Berke Özer oldu. Berke Özer’in de yerli kaleci alternatifi olarak transfer listesinde bulunduğu belirtildi.
MUHAMMED ŞENGEZER İÇİN DE TEMAS PLANLANIYOR
Sarı-lacivertlilerin gündemindeki üçüncü isim Muhammed Şengezer oldu. Fenerbahçe yönetiminin deneyimli kalecinin durumunu öğrenmek için görüşme yapmayı planladığı ifade edildi.
KARAR ŞARTLARA GÖRE VERİLECEK
Fenerbahçe’nin üç kaleci için de mali ve sportif şartları değerlendireceği belirtildi. Yapılacak görüşmelerin ardından sarı-lacivertli yönetimin kaleci transferinde nasıl bir yol izleyeceği netlik kazanacak.




