Çiçeklenen badem ağaçlarına bal arıları da akın etti, doğadaki kuş ve arı sesleri ise bölgedeki atmosferi daha da keyifli hale getirdi. İlçe sakinlerinden Dilruba Demirci, havaların ısınmasıyla Kaş’ta baharın erken geldiğini belirterek, ağaçların çiçek açmasını ve kuşların cıvıltısını duyduklarında hafta sonunu dışarıda değerlendirdiklerini söyledi. Salih Demirci ise, "Ağaçların çiçek açtığını görünce çok mutlu olduk. Sanki erken bir bahar havası geldi. Ağaçların renkleri harika, manzara muazzam" diyerek bu güzel anı fotoğraflayarak ölümsüzleştirdiklerini ifade etti.
Çiçekler açarken bal arıları da bu doğal güzelliğe katıldı. Kuşların cıvıltıları eşliğinde, bahar havasının tadı çıkarıldı.
İlçe sakinleri, havaların ısınmasıyla birlikte dışarıda yürüyüşler yapıp, ağaçların çiçek açtığı manzaranın tadını çıkardı.
Aileler, Kaş'ın erken gelen baharını değerlendirmek için hafta sonunu dışarıda geçirdi.